Proklimaat neix amb l’experiència acumulada de més de 20 anys de servei en el sector, ja que pertany a l'empresa familiar Godayol Instal·lacions i Serveis Godayol, S.L.
La dinàmica de creixement que hem experimentat durant els darrers anys, ens ha permès crear un projecte amb identitat pròpia, per tal de poder cobrir totes les seves necessitats de la manera més professional i efectiva, adaptant-nos a les tendències del mercat i oferint-li solucions complertes pel que fa a la instal•lació, el manteniment i la reparació dels sistemes de climatització.
El nostre objectiu principal és dotar-lo amb un servei responsable i competitiu, recolzat per un equip humà altament qualificat i amb el suport de les marques més prestigioses del sector.
El nostre àmbit d’actuació està orientat a proporcionar-li un servei de qualitat total, adaptant-nos a les seves necessitats específiques, de manera integral o parcial, cobrint tècnicament les àrees d’hidràulica, electroelectrònica i climatització (fred i calor), que vostè o la seva empresa puguin requerir.
>>> inicio  >>> qui som?  >>> què oferim?  >>> solucions i serveis  >>> contactar
Proklimaat - Resolució mínima 800x600 - Tots els drets reservats